...začiatok

Ahojte! :)


Tak po dlhom zvážení, porovnávaní pre a proti, kladných aj záporných názorov som sa predsa rozhodla založiť tento blog. Pre VÁS, ľudí, ktorí o to majú záujem a páči sa im moja tvorba :)
Keďže v blogovaní som úplny začiatočník, moje články nebudú na jednotku ale s vašou podporou sa to určite čo najskôr všetko naučím.




Ale teraz k veci. Tento blog som si založila z toho dôvodu, lebo chcem pridávať viac fotiek z mojej tvorby. Na stránku pridám z jedného fotenia maximálne 4 fotografie a je kopu ďalších s ktorými by som sa chcela podeliť, no potom by som mala ja aj vy "spamnutú" nástenku. A tak budem pridávať články s fotkami sem !!! :) Nejakým tým príbehom ako fotenie prebiehalo, backstage, asistencia a ako som s modelkou pracovala a ako musia modelky pri mne "trpieť" :D 

Potom mám v pláne nejaké tie triky, tipy ako si pomôcť keď nemáte peniažky na techniku. Triky ako jednoducho a vkusne nalíčiť modelku. Informovať vás o mojích foto-plánoch a taktiež aj nejakých súťažiach a aktivitách.

Nakoniec, bude to slúžiť ako môj maly foto-denníček, kde sa budem s vami deliť so svojimi skúsenosťami a pocitmi z fotografií a podobne :)

Tak držte mi palce, dúfam že toto bolo dobré rozhodnutie a neoľutujem to. Teším sa na vás! :) 



Vitajte na blogu !

Komentáre

Obľúbené príspevky