Čo prinesie rok 2015 ?

Ahojte :)
Začal nám rok 2015 a ja som ho hneď odštartovala dvoma super foteniami, album s fotkami TU. Keď som si tak prezerala svoju tvorbu, jej vývoj a "tvar" chcela by som sa tento rok uberať trošku iným smerom. Nechcem zmeniť štýl úplne, to nie. No chcem to trošku okoreniť, aby to malo ten správny šmrnc a nebolo to na jedno kopyto. Keďže väčšina fotení sa uberala princeznovskym štýlom, chcela by som trošku ubrať a povenovať sa vyjadreniu rôznych pocitov, možno aj nejaká hororová tématika.


Plány na rok 2015:
- Vybrať si zaujímavé dievčatá na fotenie formou TFP, ktoré nebudú mať problém s líčením, stylingom či miestom kde sa fotenie bude odohrávať (vo vode, snehu či na strome)
-Nafotiť viac sérií, ktoré budú vyjadrovať určitý príbeh
-Aby fotky vyjadrovali to čo majú a nie aby bola modelka na fotke kŕčovito postavená a nikto nechápe o čo ide :D
- Mám naplánovaný projekt s názvom Duch Lesa, tak som zvedavá ako to dopadne.
- Chcela by som sa zamerať na vek ľudí.
- Konečne zrealizovať aspoň polovicu nápadov, ktoré mám vo svojom super-duper zošite, s veľmi umelecky prepracovanými skicami.

- Fotiť aj v iných častiach Slovenska, s dievčatami ktoré zaujala moja tvorba no nemáme sa ako stretnúť.
- Usporiadať fotenie s viacerými fotografmi, ktorým sa páči moja tvorba a skúsiť niečo spolu stvoriť
- Nadväzujem na ďalší bod, chcela by som urobiť sériu fotografií, fotografov. Zachytiť ich buď v smiešnych situáciach pri fotení alebo nafotiť ich tak, čo vyjadruje ich tvorbu.
-Plánujem vyskúšať nejaké tie autoportréty.

A keďže je len začiatok roka, neviem čo bude a čo sa bude diať, ale chcem si zadovážiť nové telo. Uvidíme ako to dopadne a či sa mi podarí naplniť aspoň časť plánov, ktoré som vám sem vypísala :)

PS: Posledný mesiac som závislá na seriály Reign, ktorý má perfektný soudtrack a toľko inšpirácie, že koniec. Tak ak to niekto poznáte, tak viete asi akým štýlom sa budú fotky uberať :D

Komentáre

  1. strašne sa mi páči séria Alžbetine obete :3 už sa teším na toho ducha lesa, držim palce nech sa všetko vydarí! :) a aj ja som už dlho závislá na Reign :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som rada, že táto séria zaujala a uvidíme ako dopadnú ostatné plány. A Reign je super, už nech sú nové časti :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky