Aj ja fotím ! #3 - Kristína M Roth







1.) Ako sa voláš? Koľko máš rokov a odkiaľ pochádzaš?
Fotím pod menom Kristina M Roth, mám 16 rokov a pochádzam z Popradu.


2.) Ako si sa dostala k foteniu?
Všetci okolo mňa fotili a magické krabičky, ktoré pri tom používali ma fascinovali už odmalička. Ako trojročná som dostala svoj prvý hračkársky, neskôr aj skutočný analógový fotoaparát. Fotenie som začala brať vážne asi pred piatimi rokmi, keď som si kúpila prvú zrkadlovku.

3.) Čo pre teba fotenie znamená?
Znamená pre mňa celý život. Vďaka foteniu som spoznala množstvo nových ľudí, získala skvelých priateľov. Našla som aktivitu, ktorá ma baví, pri ktorej môžem byť sama sebou.

4.) Čo najradšej fotíš/ ktorý štýl uprednostňuješ?
Najradšej fotím ľudí a hudbu. Popri častom cestovaní ma zlákala aj architektúra a (tak trošku) príroda, zbožňujem fotenie v hmlistom počasí či v lesoch. Mám rozbehnutých aj pár foto-projektov, do ktorých hľadám nové tváre :)

5.) Čo by si odkázala ľuďom, ktorí by sa chceli začať venovať foteniu?
Ak Vás to láka, choďte do toho. Foťte všetko, vždy a všade - nájdite si niečo, čo Vás bude baviť najviac a sústreďte sa najmä na to. Hlavne zneste výsmech a kritiku, ktorá Vás posúva vpred.

6.) Čo je tvoj najväčší úspech vo fotení?
Keď sa niekto k mojím fotkám vyjadrí - či už kladne, alebo záporne. Taktiež ma neskutočne potešilo, že moju fotografiu zdieľal napr. Tommy Thayer zo skupiny KISS. Samozrejme, úspechom je pre mňa už len to, že som vôbec fotiť začala :)

Odkaz na tvorbu: TU

Tvorba: 








Názor na tvorbu: Obľubujem fotky, kde je autor sám sebou. A tu sa stretávame aj u Kristíny. Má svoj štýl a je v ňom dobrá. Fotkám nemám čo vytknúť, pôsobia na mňa dobre. Nie sú rušívé a splňajú to čo by fotka podľa mňa spĺňať mala :) máte z nej zážitok. Nehovorím, že nie je sa v čom zlepšovať, lebo vždy sa môžme niečo nové naučiť ale ja som s fotografiami spokojná ! :)

Moja obľúbená fotografia:

Prajem veľa šťastia :) !

Komentáre

Obľúbené príspevky